• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Laura Birsan

  • Acasa
  • Food
    • Aperitiv
    • Mic dejun
    • Pranz
    • Cina
    • Desert
    • Nutritie
    • Vegetarian
    • Baby friendly
  • Sport
    • Activitati
    • Antrenamente
  • Utile
  • Despre mine
  • Contact
Prima pagină » Food » Bomboane Raffaello de casă cu doar 3 ingrediente

Bomboane Raffaello de casă cu doar 3 ingrediente

19 august 2020 by Birsan Laura Lasă un comentariu

Deserturile sunt preferatele mele și, tocmai, pentru că sunt o adevărată gurmandă când vine vorba de dulciuri, mă străduiesc să am grijă la cantitatea pe care o consum și la calitatea acestora. În măsura în care timpul îmi permite, aleg să mi le prepar singură și să folosesc doar ingrediente naturale. Un desert delicios și rapid, pe care ți-l recomand și ție îl reprezintă bomboanele tip Raffaello făcute în casă.

O rețetă simplă care necesită doar 3 ingrediente, respectiv fulgi de cocos razuiți, migdale sau alune de pădure și lapte condensat îndulcit. În privința ingredientelor, eu am ales să achiziționez fulgii de cocos și migdalele de la DriedFruits, ambele ingrediente fiind de proveniență ecologică, iar acum poți beneficia de 8% discount dacă folosești codul LAURA8 la finalizarea comenzii. Laptele condensat mi l-am preparat singură în casă, pe care l-am îndulcit cu îndulcitor natural pe bază de stevie. Poți opta să ți-l prepari în casă sau să-l cumperi de-a gata din comerț.

INGREDIENTE

  • 300g cocos răzuit
  • 300 ml lapte condensat îndulcit
  • 25-30 migdale sau alune de pădure
  • Opțional: esență de vanilie

MOD DE PREPARARE

Pasul 1: Într-un bol adaugi laptele condensat, esența de vanilie și 200g de cocos răzuit, păstrând 100g pentru a tăvăli, ulterior, bomboanele.

Pasul 2: Amesteci până când compoziția prinde textura unui aluat lipicios. Lasă compoziția la frigider timp de 15 minunte pentru ca fulgii de cocos să absoarbă laptele condensat și ca preparatul să fie ușor de manevrat.

Pasul 3: După ce ai scos compoziția din frigider, cu ajutorul unei lingurițe, iei câte o linguriță de compoziție și în palmă aplatizezi amestecul, iar în interiorul acestuia pui câte o migdală sau o alună de pădure. Ulterior, începi sa formezi în palme bomboana Raffaello pe care apoi o tăvălești prin cocos răzuit. Continui acest proces până când termini toată compoziția din bol.

Sper că ți-au plăcut bomboanele și te aștept să revii pe blog, îți pregătesc rețete noi și delicioase. Și nu uita de codul de reducere, LAURA8, la fiecare comandă plasată pe DriedFruits.😊

Pe curând! 😊

Articole Asemanatoare

  • Prăjitură cu brânză dulce și blat răzuit, desertul favorit al copilăriei melePrăjitură cu brânză dulce și blat răzuit, desertul favorit al copilăriei mele
  • Scorțișoara Cassia sau Ceylon: care este bună pentru sănătate?Scorțișoara Cassia sau Ceylon: care este bună pentru sănătate?
  • Mierea Manuka – elixirul naturii cu proprietăți vindecătoareMierea Manuka – elixirul naturii cu proprietăți vindecătoare
  • Untul ghee, cel mai sănătos pentru gătitUntul ghee, cel mai sănătos pentru gătit
Summary
recipe image
Recipe Name
Bomboane Raffaello de casă cu doar 3 ingrediente
Author Name
Laura Bîrsan
Published On
2020-08-19
Total Time
15

Din categoria: Desert, Food Etichete: bomboane cocos, Bomboane Raffaello, desert cocos

Articol anterior: « CHIFTELUȚE DIN NĂUT – PREPARAT VEGETARIAN, BOGAT ÎN PROTEINĂ ȘI FĂRĂ GLUTEN
Articolul urmator: Prăjitură cu brânză dulce și blat răzuit, desertul favorit al copilăriei mele »

Reader Interactions

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bara principală

Hei,

Bine ai venit la mine pe blog!😊

Eu sunt Laura și mă bucur ca ești aici, pe blogul meu, unde o să împărtășesc cu tine pasiunile mele – gătitul, sportul și spectrul care ține de echilibrul interior, cunoașterea de sine și dezvoltare personală. O să-ți povestesc o parte din experiențele și cunoștințele mele, tot ce m-a ajutat sau mi-a plăcut și cred că ar putea să te intereseze și pe tine.

Te aștept cât mai des pe aici. Pe curând!😊

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Fii la curent cu noutățile

Găsești mai multe pe Instagram

Follow on Instagram

Caută pe Blog

Copyright © 2022 · Laura Birsan | Creare Site